top of page

Erotisch genot met één meter afstand?

Op donderdag 12 maart besloot de Nationale Veiligheidsraad haar huidige maatregelen te versterken. Horecazaken moeten vanaf middernacht hun deuren sluiten, schoollessen worden opgeschort en alle publieke en privé activiteiten worden geannuleerd.


Niet essentiële winkels mogen uit-sluitend tijdens de week geopend zijn en met "social distancing "maatregelen vraagt men om zoveel mogelijk sociaal en lichamelijk contact te vermijden.


Verbazingwekkend genoeg krijgen sectoren, waarbij lichamelijk contact onvermijdbaar is geen specifieke maatregelen toegewezen. De sociale afstand van 1 meter bewaren is voor wellness centra, kapsalons, erotische massagesalons en sekswerkers niet haalbaar aangezien het contact zich niet beperkt tot enkel en alleen een begroeting.


Het erotisch massagesalon Men's world te Brasschaat sluit uit voorzorgsmaatregelen tijdelijk haar deuren en neemt hierbij het voortouw.


Bieke 'Zaakvoerster van mensworld': De overheid neemt strenge maatregelen maar voorlopig kreeg onze sector geen enkele beperking of richtlijn om toe te passen. Om onze klanten en hun omgeving veilig te stellen besloot ik na aankondiging van de sociale afstandsregel, tijdelijk geen erotische massages meer aan te bieden bij Mens-world.


De organisatie voor sekswerkers Violett ondersteund alsook mijn beslissing en waarschuwt via haar website en redlights.be over de gezondheidsrisico's die het Coronavirus veroorzaakt. De verspreiding kunnen wij het snelst beperken wanneer iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt. Wij volgen de situatie op de voet en herbekijken op 21 maart 2020 de stand van zaken.


874 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Os comentários foram desativados.
bottom of page