Erotisch genot met één meter afstand?

Op donderdag 12 maart besloot de Nationale Veiligheidsraad haar huidige maatregelen te versterken. Horecazaken moeten vanaf middernacht hun deuren sluiten, schoollessen worden opgeschort en alle publieke en privé activiteiten worden geannuleerd.


Niet essentiële winkels mogen uit-sluitend tijdens de week geopend zijn en met "social distancing "maatregelen vraagt men om zoveel mogelijk sociaal en lichamelijk contact te vermijden.


Verbazingwekkend genoeg krijgen sectoren, waarbij lichamelijk contact onvermijdbaar is geen specifieke maatregelen toegewezen. De sociale afstand van 1 meter bewaren is voor wellness centra, kapsalons, erotische massagesalons en sekswerkers niet haalbaar aangezien het contact zich niet beperkt tot enkel en alleen een begroeting.


Het erotisch massagesalon Men's world te Brasschaat sluit uit voorzorgsmaatregelen tijdelijk haar deuren en neemt hierbij het voortouw.


Bieke 'Zaakvoerster van mensworld': De overheid neemt strenge maatregelen maar voorlopig kreeg onze sector geen enkele beperking of richtlijn om toe te passen. Om onze klanten en hun omgeving veilig te stellen besloot ik na aankondiging van de sociale afstandsregel, tijdelijk geen erotische massages meer aan te bieden bij Mens-world.


De organisatie voor sekswerkers Violett ondersteund alsook mijn beslissing en waarschuwt via haar website en redlights.be over de gezondheidsrisico's die het Coronavirus veroorzaakt. De verspreiding kunnen wij het snelst beperken wanneer iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt. Wij volgen de situatie op de voet en herbekijken op 21 maart 2020 de stand van zaken.


740 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
openingsuren mensworld massgesalon

Ma. tem vrij: 12:00 - 21:00
Donderdag: gesloten

Zat:13:00 - 18:00
Feestdagen gesloten

Reserveer erotische massages online

Ik werk uitsluitend op afspraak. Reserveer online of via telefoon

Tel: +32 3 334 56 94

Gsm: +32 499 814 405
mail@mens-world.be

Bossaersstraat 15
2930 Brasschaat
Antwerpen - België

Adres erotisch massagesalon
  • Facebook - Mensworld
  • Instagram - mensworld
  • YouTube - Mensworld
  • Twitter - Mensworld
  • Yelp - Mensworld